Categories: Novosti

by Regionalna deponija MOŽURA

Share

Naše Društvo je u svečanosti upriličenoj za zaposlene obilježilo jubilej – 10 godina postojanja i uspješnog rada.

Tom prilikom, svi zaposleni koji su članovi kolektiva od osnivanja Društva, povodom 10 godina uspješnog rada dobili su jubilarne nagrade i zahvalnice od menadžmenta preduzeća koje je im je uručio izvršni direktor, Senad Arabelović.

U obraćanju zaposlenima, Arabelović je podsjetio na početke rada Društva  i zahvalio se zaposlenima na predanom i požtvoranom radu kroz sve prethodne godine, zahvaljujući kom je poslovanje deponije i nakon 10 godina od osnivanja na izuzetno visokom nivou i danas predstavlja jednu od najuspješnijih firmi u Crnoj Gori

Arabelović je naglasio da menadžment Možure u kontinuitetu sve svoje kapacitete ulaže u dalji razvoj Društva. U planu je širenje kapaciteta deponije i poslovanja koje se odnosi na proizvodnju električne energije iz biogasa, izgradnju Centra za selekciju i kompostiranje, obrada otpadnih guma i drugi projekti sa ciljem očuvanja i zaštite životne sredine.

Pored dvanaest zaposlesnih od osnivanja našeg Društva, današnjem svečanom događaju su prisustvovali aktuelni predsjednik odbora direktora Asim Andrić i bivši izvršni direktori Dragan Simović i Zoran Pajović, koji su dali značajan doprinos razvoju preduzeća u proteklim godinama.